maanantai 29. tammikuuta 2018

Puutyökurssilla

Innostuin osallistumaan Työväenopiston järjestämälle puutyökurssille, se on torstaisin ja kaksi kertaa olen ollut jo nikkaroimassa. Siitä onkin taas löytynyt innostus ja vanha nukkekoti on edistynyt paljon.

Ensimmäisellä kerralla tein Marian ohjeella astiakaapin. Kotona maalasin sen oranssiksi ja liimasin seinälle. Onko muuten hyviä vinkkejä, millä noita kaappeja saisi laitettua seinälle vähemmän pysyvästi kuin liimalla? Jos on niin ilomielin otetaan vastaan. Kaappiin olisi kuulunut laatikot noiden pienten hyllyjen kohdalle ja yritinkin niitä tehdä, mutta ne olivat riivattuja eivätkä millään asettuneet siihen muotoon mihin olisin ne halunnut, joten...


Samalla tein ikkunaan listat ja verhot. Huone on nyt järjestelty ja kaikki kätköt tyhjennetty muuton jäljiltä, joten siellä nukkekotilaiset asustelevat nyt täydellä varustuksella.


Hellaan pitäisi virittää vielä huuva. Sellainen on ollut jo olemassa mutta mihin lie kadonnut. Pääsee siis tekemään uuden!Tämä valkoinen astiakaappi on ensimmäisiä itsetekemiäni huonekaluja. Tekisi mieli tehdä uusi mutta en raski luopua tästä. 

Keittiö on nyt valmis. Voin siirtyä seuraavan huoneen pariin.

Tällä nukkekodilla annan lasten leikkiä ja täällä on vanhoja, omasta lapsuudesta säilyneitä tavaroita, niin sisustusta ei ole niin tarkkaan mietitty. Tänne tulee tuupattua tavarat, jotka eivät moderniin taloon syystä tai toisesta sovi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti