lauantai 24. lokakuuta 2015

Malmin aarrearkku

Uuteen naapurustoon tutustuessani näin huonekalu- ja lelukirppiskyltin ihan kulman takana ja päätin visiteerata siellä. Eipä tarvitse mennä Amerikkaan asti löytääkseen aarrearkun vaan ihan Malmiltakin sellainen nyt löytyi. Tarjolla oli nukkekoteja (Lundby) ja paljon nukkekodin huonekaluja ja pikkutavaroitakin. Enemmän ehkä leikkeihin tarkoitettuja mutta myös tuunaukseen sopivia vähän vaativammallekin harrastajalle.


Pieniä ruokatarvikkeita, koreja ja muuta pikkusälää oli kastit täynnä. Tuolla muuten myydään noita kastejakin, joten jos haluat pikkuroinat järjestykseen ja kauniisti esille niin tuolta löytyy apua. Monesti olen suunnitellut hankkivani tuollaisen ja tuolla oli oikein vanhoja, kirjapainokäytössä olleita kauniisti kuluneita kasteja tarjolla. Täytynee käydä ostoksilla.


Jos nukkekodista puuttuu koira niin tuolla niitä on hyllykaupalla. Varmasti löytyy sopivan kokoinen ja rotuinen :)
Nukkekoteja oli useita, en kyllä katsonut hintoja mutta yleishintataso ei ollut mikään överi koko kaupassa.
Huonekaluja oli monta vitriinillistä.Nukkekotien lisäksi tuolla myydään kaikenlaisia leluja, vanhoja lehtiä (Hevoshulluja, Mustanaamioita, Tarzaneita jne.) ja ihan 1:1 huonekalujakin. Poikienkin leluja oli paljon mutta olimme tyttöporukalla liikenteessä niin ne jäivät nyt vähän ihailematta. 

Osoite on Ormuspellontie 12 ja kauppa on auki joka päivä. Olipa kiva löytö!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti