sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Hiljaiselo on päättymässä

Vihdoinkin alkaa 1:1 taloprojekti olla valmis ja tänään suuntasin Suureen Snadiin haistelemaan mitä nukkekotirintamalla on meneillään.

Vuoden verran on ollut taukoa mineistä niin nyt sormet jo syyhyää nukkekotiaskartelujen pariin. Kaikki omat nukkekotitavarat ovat vielä muuttolaatikoissa ja talot pölyisinä ja tyhjillään, joten niitä ei vielä pääse jatkamaan mutta shoppailuahan se ei estä, joten sitä harrastin tänään mielin määrin.


Kaikki ostokseni taitavat sijoittua moderniin taloon. Tuoleja ostin varmuuden vuoksi viisi, koska  ne olivat niin hienoja etten voinut vastustaa! Valmiiden tavaroiden lisäksi ostin vähän lankaa, jotta voin aloittaa taas neulomisharjoitukset. Vaikka keittiö jo pursuaa tavaroita, ostin Angie Scarrilta tomaatti- ja paprikaviipaleita, joista pitää loihtia vaikka voileipiä. Vaihtarina kerhokaverilta saan myös kurkkuviipaleita, kätevää! Lisäksi ostin kiwin puolikkaita sekä meloniviipaleen ja banaaninkuoret, ihan mielettömiä!


Kirjakittejä ostin ainakin neljä, niitä on aina mukava värkkäillä. Kukkakittejä olisin ostanut mutta niitä ei ollut tällä kertaa tarjolla. Onneksi olen aiemmin tajunnut haalia kukkakittivarastoa, koska niiden tekeminen on yksi suosikkilajeistani. 

Olipa ihana nähdä pitkästä aikaa nukkekotikavereita ja kaikkia hienoja taloja ja muita juttuja, mitä ihmiset ovat saaneet aikaan! Jospa tämä blogikin herää taas henkiin kunhan pääsen alkuun mineilyssä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti