lauantai 19. lokakuuta 2013

Suuri Snadi-saalis

Aamulla suunnistin reippaana kohti Myyrmäkeä ja Suuri Snadi-tapahtumaa. Kyllähän siellä olikin paljon väkeä ja ihania tavaroita myynnissä. Tässä päivän saalis:

Nahkapaloja kenkä- ja laukkuaskarteluun (en muista myyjää), keinutuoli olkkariin ja pöytä lastenhuoneeseen Christian Lundkvistilta. Minimaailmasta muutama polttimo kärtsänneiden tilalle ja enkelikellokitti Leea Lehelmältä.

Pikkuinen koristemökki ja ensiapurasia Eveliina Kivistöltä. Mariskoolit ja kynttilänjalka Mrs. Who:lta. Kakun tekijää en muista, saa vinkata jos tietää.

Suloiset pyykkipojat ja aterinten kuivausteline Mirka Saloselta. Ostin vuosi sitten pari pyykkipoikaa ja harmittelin kun en tajunnut ostaa enempää mutta onneksi niitä oli taas tarjolla.

Ihanat puukorit Erja Helanderilta ja ruokapaketteja Leea Lehelmältä. Vielä olisi ollut kaikkea kivaa ostettavana mutta pitää säästää joulun Miamin-reissulle kun sielläkin näytti muutama nukkekotikauppa olevan. Jos ovat yhtään Arizonan kaupan veroisia niin olen pulassa.

Kaiken kaikkiaan Suuri Snadi oli kiva tapahtuma, huomenna siellä olisi nojatuoli-työpaja, joka kyllä houkuttelisi. Saas nähdä...

Suuri Snadi jatkuu vielä huomenna, jos et vielä käynyt niin käy ihmeessä!

4 kommenttia:

 1. Oi että: on niiiiiin kaukana täältä (n 730km) kaikki tuo ihanuus! H u o h!
  Ihania aarteita olet löytänyt

  VastaaPoista
 2. Hienoja ostoksia täälläkin :)
  Harvemmin käyn tapahtumissa, mutta tällä kertaa olin ihan innoissani heti kun kuulin.

  VastaaPoista
 3. Kivat ostokset sinullakin. Ja kohta olisi taas mahdollisuus messuihin, kun Lahdessa on marraskuun alussa me Kätevä-messut :)

  VastaaPoista
 4. Iloinen yllätys löytyi, kun eksyin ensimmäistä kertaa blogisi pariin. Eli kakun tekijä ilmoittautuu täältä. :) Hienoja löytöjä kaikki markkinaostokset!

  Ninni
  Http://minipuuhastelua.blogspot.fi

  VastaaPoista