torstai 20. kesäkuuta 2013

Arizonan tuliaisia

Jos joskus eksytte Arizonaan ja siellä Phoenixin Glendaleen, käykää tsekkaamassa Auntie Em's Miniatures-niminen nukkekotikauppa. Nettisivutkin heiltä löytyy mutta siellä ei ole muuta mielenkiintoista kuin paikan osoite. Vierailin siellä pikaisesti reissuni viimeisenä päivänä ja olisin voinut viettää siellä koko päivän! Ostokset jäivät minimaalisiksi, ihan kirjaimellisesti:


 Siellä myytiin ihania tinaisia minihuonekaluja, ja silmämääräisesti arvelin, että ne voisivat sopia Mini-Arthuriini, joka taitaa olla kokoluokkaa 1:144. Ahneus iski ja ostelin huonekaluja (jotka maksoivat 0.60 $ kpl) moneen eri huoneeseen.


Asettelin niitä Arthuriini mutta alle puolet sinne mahtui, pitänee siis rakentaa lisäsiipi tai toinen minitalo.


Juttelin myyjän kanssa ja hän kertoi, että huonekaluja voi maalata kaikenlaisilla maaleilla. No niin, nytpä tiedän mitä teen syksyisinä synkkinä iltoina.

Tässä vielä otoksia kaupan muusta tarjonnasta:


Paljon jäi vielä kuvaamatta, mm. pienet amerikkalaishenkiset leivokset ja muu itsenäisyyspäiväkrumeluuri, jotka olivat ihan mielettömiä! Jotain muutakin tuolta tarttui mukaan mutta niistä lisää myöhemmin. Tänne pitää palata vielä uudelleen jonakin päivänä! 

Lähistöllä oli toinenkin nukkekotikauppa, jonka oven takana kävin edellisenä päivänä mutta se oli silloin jo kiinni, enkä ehtinyt enää palata sinne uudelleen. Se näytti kyllä pienemmältä valikoimaltaan mutta olisi sieltäkin varmaan jotain ihanuuksia löytynyt. Sanotaan, että Amerikassa on kaikki niin suurta mutta on siellä pientäkin :)

Hyvää juhannusta!


2 kommenttia:

  1. Oi, minkä aarreaitan oletkaan löytänyt...!

    VastaaPoista
  2. Ah ja oh...kyllä tuolla olisi päivä hurahtanut kevyesti :)

    VastaaPoista