sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kolme pientä elefanttia...

...ja muita reissutuliaisia. Sri Lanka ei ollut mikään nukkekoti-ihmisen paratiisi. Aluksi tuntui ettei sieltä löydy mitään miniä mutta kyllä sieltä jotain kuitenkin löytyi. Kotiin palatessa rinkkani halusi vielä jatkaa matkustelua ja päätti jäädä Frankfurtiin. Tuliaisia piti vähän odotella mutta kotiutuivat ne sentään :)

Jostakin käsityökaupasta löysin kaksi mustaa norsua, jotka nyt ensi alkuun kelpasivat nukkekotituliaisiksi. Lasten keittiösetistä löysin neljä ah, niin ihanan muovista tuolia. Nämä menevät nukkekodin ullakolle säilytykseen siihen asti, kunnes moderni talo on valmis ja teen siihen terassin (vuonna 2017 tai jotain sinne päin :)).

Jouluillallisella paikallisella hotellilla jaettiin lahjoja ja minun lahjastani tuli kultainen pulloavaimenperä. Kokonsa puolesta ihan sopiva mutta katsotaan löytääkö paikan nukkekodista.

Paras löytö oli kuitenkin reissun toiseksi viimeisenä päivänä kun löysin nuo kolme pientä elefanttia. Ihan täydellisiä nukkekotiin!Yksi pieni elefantti lähti Piikolle kiitokseksi himmelikitistä.

Krääsäkojuja siellä oli pilvin pimein. Ajankulukseni tsekkasin useat niistä ja eräässä kojussa oli tällainen käsikoru:
Korun osat muistuttivat atomipalikoita, joilla leikittiin pienenä. Nuo rinkulaosatkin näyttävät jotenkin tutuilta mutta niiden nimeä en saa millään päähäni.


Ja vielä löysin pussillisen sorvattuja hammastikkuja. Näitä varmaan olisi saanut lähempääkin mutta tuskin samaan hintaa kuin tuolta, 100 tikun pussi maksoi 6 senttiä.Loput keittiösetistä (jotka olivat ihan väärän kokosia) lahjoitin eräälle paikalliselle pienelle tytölle, joka ilahtui lahjasta kovasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti